Maandag 15 juni: iedereen op de motor

Ben jij zo’n motorrijder die de motor alleen voor plezierritjes uit de schuur haalt? Daar is niets mis mee, maar op 15 juni moet ook jij de motor inzetten voor woonwerkverkeer! Tenminste, dat is de missie van de 24e Ride to Work Day. Voor het eerst wordt deze dag internationaal breed opgepakt en het is de bedoeling om in heel Europa het nu van de motor te laten zien. Meer motoren, minder files: dat idee.

Wij weten natuurlijk al lang hoe fijn het is om op je motor naar het werk te gaan. Lekker tussen de file door rijden en gratis parkeren op de stoep, waar je ook bent! Maar het is de bedoeling dat op 15 juni alle automobilisten zien hoe vrolijk we door de file rijden, dat de files daadwerkelijk korter zijn en wie weet stappen ze zelf ook nog eens op!

In de aanloop naar 15 juni zullen we deze dag nog eens vaker onder de aandacht brengen, in de hoop dat heel motorrijdend Nederland mee doet!

UPDATE: Er is inmiddels ook een Facebook-event aangemaakt, waarop deelnemers zich kunnen aanmelden: KLIK!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.