2011 Honda CBR1000RR van Marco Simoncelli te koop

De 2011 Honda CBR1000RR behoorde toe tot Team Gresini Racing en wordt verkocht met een Certificaat van Echtheid. De CBR1000RR werd door Marco Simoncelli gebruikt voor een privé-test in 2011. In de jaren erop reden Michele Pirro en Scott Redding op de Honda.

Een Honda CBR1000RR van Team Gresini Racing is te koop. De motorfiets gaat vergezeld van een Certificaat van Echtheid en Herkomst. De Honda, te koop bij Ruote da Sogno (de site moet je bezoeken: wat veel leuke motoren!), werd in 2011 door Marco Simoncelli gebruikt voor een privé-test. In de jaren daarop werd de Honda door Michele Pirro gebruikt in een privé-test in Vallelunga. In 2014 gebruikte Scott Redding de CBR1000RR voor een privé-test in Jerez de La Frontera.

De 2011 Honda CBR1000RR van Simoncelli kopen?

De Honda CBR1000RR van Marco Simoncelli is te zien in de showroom van Ruote da Sogno in Reggio-Emilia. Er bestaat een mogelijkheid tot verzending in Italië en in het buitenland. De prijs is 48.000 euro.

Marco Simoncelli
Marco Simoncelli overleed op 23 oktober 2011 na een ongeluk tijdens de Grand Prix van Maleisië in Sepang.

Test Honda CBR1000RR-R SP Fireblade 2020

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?