2021 Harley-Davidson 1250 Custom: verrassing uit hoge hoed

2021 Harley-Davidson 1250 Custom: verrassing uit hoge hoed. Een nieuwe baas betekent nieuwe ideeën. Gedwongen door slechte vooruitzichten zette Harley-Davidson zijn plannen om de komende tien jaar honderd modellen te lanceren in de ijskast. Back to normal was het devies, bestaande klanten voorzien van enerverende producten. De LiveWire bleef gespaard, de Pan America ook, maar de rest was geschiedenis. Geen sportmotor op basis van het nieuwer 1250cc-blok, geen cruiser ook. Maar kennelijk bedenken bazen zich ook nog wel eens. Het zijn per slot van rekening ook maar gewone stervelingen.

2021 Harley-Davidson 1250 Custom aankondiging op website

Op de Amerikaanse-versie van harley-davidson.com onder Future Vehicles > Future high-performance Custom Model straalt zo ineens weer de 1250 Cruiser. En als je op de bestelknop klikt, zie je dat-ie in 2021 wordt geleverd. Een 2021 Harley-Davidson 1250 Custom dus! Goed nieuws voor iedereen die stond te janken omdat de hele sportster-serie werd ‘weggereorganiseerd’ omdat het niet rendabel was ze te laten voldoen aan Euro5. Hier gaan we meer over horen dus!

2021 Harley-Davidson 1250 Custom
Screenshot harley-davidson.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?