donderdag 2 mei 2024

2021 Harley-Davidson 1250 Custom: verrassing uit hoge hoed

2021 Harley-Davidson 1250 Custom: verrassing uit hoge hoed. Een nieuwe baas betekent nieuwe ideeën. Gedwongen door slechte vooruitzichten zette Harley-Davidson zijn plannen om de komende tien jaar honderd modellen te lanceren in de ijskast. Back to normal was het devies, bestaande klanten voorzien van enerverende producten. De LiveWire bleef gespaard, de Pan America ook, maar de rest was geschiedenis. Geen sportmotor op basis van het nieuwer 1250cc-blok, geen cruiser ook. Maar kennelijk bedenken bazen zich ook nog wel eens. Het zijn per slot van rekening ook maar gewone stervelingen.

2021 Harley-Davidson 1250 Custom aankondiging op website

Op de Amerikaanse-versie van harley-davidson.com onder Future Vehicles > Future high-performance Custom Model straalt zo ineens weer de 1250 Cruiser. En als je op de bestelknop klikt, zie je dat-ie in 2021 wordt geleverd. Een 2021 Harley-Davidson 1250 Custom dus! Goed nieuws voor iedereen die stond te janken omdat de hele sportster-serie werd ‘weggereorganiseerd’ omdat het niet rendabel was ze te laten voldoen aan Euro5. Hier gaan we meer over horen dus!

2021 Harley-Davidson 1250 Custom
Screenshot harley-davidson.com
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen