2021 Honda CB350 RS Scrambler morgen geïntroduceerd

De 2021 Honda CB350 RS Scrambler wordt morgen (16 februari) geïntroduceerd. Zelfs Honda stond te kijken van het succes van de Honda H’ness CB350. In drie maanden werden meer dan 10.000 stuks verkocht. Dat is een indrukwekkend aantal als je bedenkt dat het segment van middelzware retro-motorfietsen wordt gedomineerd door de 350 cc Royal Enfields. Er werd lange tijd verwacht dat Honda met een Royal Enfield-rivaal zou komen, maar het heeft nogal wat tijd gekost. En Honda wil het succes continueren. Geijkte manier: op basis van hetzelfde platform meerdere modellen presenteren.

Honda H’Ness CB350 is verkoophit in India

Succesvolle keten van premium-dealers

De 2021 Honda CB350 RS Scrambler zal waarschijnlijk veel gemeen hebben met de gewone H’ness CB350, inclusief blok en techniek. Ook de scrambler wordt via de BigWing-dealers, Honda’s succesvolle keten van premium-dealers die sinds de introductie van de H’ness CB350 consequent is uitgebreid. Honda’s bedoeling met de CB350-reeks is duidelijk: het wil een reeks motorfietsen voortbrengen die kan wedijveren met de instapmodellen van de Royal Enfield.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?