donderdag 28 maart 2024

2021 Honda CB350 RS Scrambler morgen geïntroduceerd

De 2021 Honda CB350 RS Scrambler wordt morgen (16 februari) geïntroduceerd. Zelfs Honda stond te kijken van het succes van de Honda H’ness CB350. In drie maanden werden meer dan 10.000 stuks verkocht. Dat is een indrukwekkend aantal als je bedenkt dat het segment van middelzware retro-motorfietsen wordt gedomineerd door de 350 cc Royal Enfields. Er werd lange tijd verwacht dat Honda met een Royal Enfield-rivaal zou komen, maar het heeft nogal wat tijd gekost. En Honda wil het succes continueren. Geijkte manier: op basis van hetzelfde platform meerdere modellen presenteren.

Honda H’Ness CB350 is verkoophit in India

Succesvolle keten van premium-dealers

De 2021 Honda CB350 RS Scrambler zal waarschijnlijk veel gemeen hebben met de gewone H’ness CB350, inclusief blok en techniek. Ook de scrambler wordt via de BigWing-dealers, Honda’s succesvolle keten van premium-dealers die sinds de introductie van de H’ness CB350 consequent is uitgebreid. Honda’s bedoeling met de CB350-reeks is duidelijk: het wil een reeks motorfietsen voortbrengen die kan wedijveren met de instapmodellen van de Royal Enfield.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen