De gloriedagen van de Engelse motoren – Avondklok-film #23

Van de T.E. Lawrence in de jaren ‘20 van de vorige eeuw tot de ‘ton up boys’ en rockers van de jaren 50, motorfietsen gaven Engeland een ongeëvenaarde opwinding, met merken als Brough Superior, Norton en Triumph. En vergeet ook zeker niet de rol van motoren in de Tweede Wereldoorlog. Het komt allemaal voorbij in deze prachtige documentaire.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?