2022 Kawasaki Versys 1000 S en SE: nieuwe kleuren

De 2022 Kawasaki Versys 1000 S en SE zijn te koop in de volgende kleuren:

  • Metallic Graphite Gray/Metallic Diablo Black/Metallic Flat Spark Black
  • Emerald Blazed Green/Metallic Diablo Black/Metallic Spark Black

Voor wie de Versys 1000 S of SE écht helemaal compleet willen maken zijn er ook weer de optionele Tourer, Tourer+ en Grand Tourer edition kits beschikbaar naast tal van originele andere Kawasaki accessoires.

De Kawasaki Versys 1000 S en SE staan vanaf januari bij de Kawasaki dealers. Prijzen worden later dit jaar bekend gemaakt.

2022 Ducati Multistrada V2: nieuwe naam en kleine verbeteringen

2022 Kawasaki Versys 1000 S in het kort

Met de Versys 1000 S rij je langer en ga je verder door de hoge mate van comfort. De typische Versys styling zorgt samen met het verstelbare windscherm voor een uitstekende windbescherming. Door de bekrachtigde slipper koppeling, de Up/Down Quick Shifter en de comfortabele zitpositie worden het lange dagen in het zadel. Verder bestaat de standaarduitrusting uit een tft-display met Bluetooth-verbinding, een 12V-aansluiting, handvatverwarming, handkappen, bochtenverlichting en Kawasaki’s unieke High Durable Paint, dat krasjes zelf maskeert.

Kawasaki Versys 1000 SE in het kort

De high-end Versys 1000 SE gaat nog een stap verder met semi-actieve elektronische vering. Deze elektronische vering is voorzien van SHOWA’s Skyhook-technologie en past zich continu aan de wegomstandigheden aan. Hierdoor worden ritten nóg comfortabeler en het rijgedrag nóg stabieler. De vering is via de Kawasaki Rideology-app gemakkelijk aan te passen aan de belading van de motor en het meenemen van een duopassagier.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?