22 februari: onthulling Harley-Davidson Pan America

Liefhebbers van vette reisenduro’s kunnen niet om de presentatie van de Harley-Davidson Pan America heen. Dit moet je zien als adventure-rijder. Een Harley-Davidson waarmee je echt over onverharde paden kunt stuiteren. Een 1250 cc stampende V-twin met oneindig veel grondspeling. Of is het nieuwe Harley-blok het toonbeeld van souplesse? Een geoliede machine zoals Harley-Davidson nooit eerder heeft gebouwd?

Met je Harley-Davidson Road King de jungle van Tasmanië in

Nou moeten al die GS-rijders en motorrijders die het niet zo hebben met Harley niet meteen gaat katten! Eerst zien, dan praten we verder.

Allemaal kijken op 22 februari om 17.00 uur (meld je wel eerst aan). Bekijk hier alvast een aantal snapshots van de 2021 Pan America.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?