zondag 5 mei 2024

22 februari: onthulling Harley-Davidson Pan America

Liefhebbers van vette reisenduro’s kunnen niet om de presentatie van de Harley-Davidson Pan America heen. Dit moet je zien als adventure-rijder. Een Harley-Davidson waarmee je echt over onverharde paden kunt stuiteren. Een 1250 cc stampende V-twin met oneindig veel grondspeling. Of is het nieuwe Harley-blok het toonbeeld van souplesse? Een geoliede machine zoals Harley-Davidson nooit eerder heeft gebouwd?

Met je Harley-Davidson Road King de jungle van Tasmanië in

Nou moeten al die GS-rijders en motorrijders die het niet zo hebben met Harley niet meteen gaat katten! Eerst zien, dan praten we verder.

Allemaal kijken op 22 februari om 17.00 uur (meld je wel eerst aan). Bekijk hier alvast een aantal snapshots van de 2021 Pan America.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen