Apple maakt ons lekker met officiële trailer van Long Way Up

In een eerder bericht kondigden we de release van ‘Long Way Up’ al aan. De eerste drie afleveringen van de derde serie van het duo Ewan McGregor en Charley Boorman gaat op vrijdag 18 september op Apple TV+ in première. Na deze release zal er iedere week op vrijdag een nieuwe aflevering online worden gezet. Om ons lekker te maken heeft Apple gister alvast de officiële trailer van de serie online gepubliceerd. Na het zien van deze beelden kan het voor ons niet snel genoeg 18 september zijn!

De ‘Long Way Up’ volgt Ewan McGregor en Charley Boorman terwijl ze 21.000 kilometer afleggen (100 dagen, 16 grensovergangen en 13 landen) van Ushuaia in Argentinië via Chili, Bolivia, Peru, Ecuador, Colombia, Midden-Amerika en Mexico naar Los Angeles (Amerika). Dit alles doen zij op een elektrische Harley-Davidson LiveWire.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Misschien vind je dit ook interessant?