maandag 15 april 2024

Apple maakt ons lekker met officiële trailer van Long Way Up

In een eerder bericht kondigden we de release van ‘Long Way Up’ al aan. De eerste drie afleveringen van de derde serie van het duo Ewan McGregor en Charley Boorman gaat op vrijdag 18 september op Apple TV+ in première. Na deze release zal er iedere week op vrijdag een nieuwe aflevering online worden gezet. Om ons lekker te maken heeft Apple gister alvast de officiële trailer van de serie online gepubliceerd. Na het zien van deze beelden kan het voor ons niet snel genoeg 18 september zijn!

De ‘Long Way Up’ volgt Ewan McGregor en Charley Boorman terwijl ze 21.000 kilometer afleggen (100 dagen, 16 grensovergangen en 13 landen) van Ushuaia in Argentinië via Chili, Bolivia, Peru, Ecuador, Colombia, Midden-Amerika en Mexico naar Los Angeles (Amerika). Dit alles doen zij op een elektrische Harley-Davidson LiveWire.

Maikel Sneek
Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor Motor.NL offline en online samen.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen