dinsdag 25 juni 2024

Arai onthult Isle of Man special

Beeld: Arai

Jaarlijks brengt Arai een speciale uitvoering uit voor de Isle of Man TT. Als hoofdsponsor doen de Italianen dat hartstikke slim want welke fan wil nou niet met zo’n gaaf eerbetoon pronken?

Dit jaar heeft hoofd design, Aldo Drudi, gekozen om het wapen van Man (de Triskelion) groot in het ontwerp van de RX-7V op te nemen. Zoals we al wel eerder hebben gezien vinden we op de achterzijde een tekening van het parcours. Op de bovenkant lezen we ‘Ellan Annin’ wat in het Manx de naam is voor het eiland maar ook verwijst naar een gedicht en tevens lied over het eiland. 

Voor de liefhebbers is het nog wel even wachten want de helm is pas vanaf 27 mei te koop op de eerste trainingsdag van de TT. Daarna zal hij ook bij alle Europese dealers verkrijgbaar zijn. Wees er wel snel bij, want er wordt slechts één serie gemaakt van een beperkt aantal. Prijzen zijn nog niet bekend.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen