woensdag 7 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Arai onthult Isle of Man special

Beeld: Arai

Jaarlijks brengt Arai een speciale uitvoering uit voor de Isle of Man TT. Als hoofdsponsor doen de Italianen dat hartstikke slim want welke fan wil nou niet met zo’n gaaf eerbetoon pronken?

Dit jaar heeft hoofd design, Aldo Drudi, gekozen om het wapen van Man (de Triskelion) groot in het ontwerp van de RX-7V op te nemen. Zoals we al wel eerder hebben gezien vinden we op de achterzijde een tekening van het parcours. Op de bovenkant lezen we ‘Ellan Annin’ wat in het Manx de naam is voor het eiland maar ook verwijst naar een gedicht en tevens lied over het eiland. 

Voor de liefhebbers is het nog wel even wachten want de helm is pas vanaf 27 mei te koop op de eerste trainingsdag van de TT. Daarna zal hij ook bij alle Europese dealers verkrijgbaar zijn. Wees er wel snel bij, want er wordt slechts één serie gemaakt van een beperkt aantal. Prijzen zijn nog niet bekend.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen