Arai onthult Isle of Man special

Beeld: Arai

Jaarlijks brengt Arai een speciale uitvoering uit voor de Isle of Man TT. Als hoofdsponsor doen de Italianen dat hartstikke slim want welke fan wil nou niet met zo’n gaaf eerbetoon pronken?

Dit jaar heeft hoofd design, Aldo Drudi, gekozen om het wapen van Man (de Triskelion) groot in het ontwerp van de RX-7V op te nemen. Zoals we al wel eerder hebben gezien vinden we op de achterzijde een tekening van het parcours. Op de bovenkant lezen we ‘Ellan Annin’ wat in het Manx de naam is voor het eiland maar ook verwijst naar een gedicht en tevens lied over het eiland. 

Voor de liefhebbers is het nog wel even wachten want de helm is pas vanaf 27 mei te koop op de eerste trainingsdag van de TT. Daarna zal hij ook bij alle Europese dealers verkrijgbaar zijn. Wees er wel snel bij, want er wordt slechts één serie gemaakt van een beperkt aantal. Prijzen zijn nog niet bekend.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.