zondag 19 mei 2024

ARCH Motorcycle lanceert de nieuwe 1s

Na lang wachten heeft ARCH Motorcycle, het in Los Angeles gevestigde bedrijf voor op maat gemaakte motorfietsen dat mede is opgericht door ontwerper Gard Hollinger en acteur Keanu Reeves, vandaag de officiële lancering van zijn nieuwe model ARCH 1s aangekondigd.

In een persbericht waarin de details van de 1s worden aangekondigd, zeggen ARCH-vertegenwoordigers dat de motor “een evolutie vertegenwoordigt die helpt categorieën in de motorfietswereld te definiëren, door ARCH’s unieke formule van prestatiecruisers te mengen met een agressieve rijpositie om een Sport Cruiser te creëren”.

Voge lanceert 900DS Adventure mogelijk op EICMA 2022

De ARCH 1s is het tweede aanbod van ARCH, na het veelgeprezen KRGT1-model, en het is de eerste enkelzijdige motorfiets van het bedrijf die in productie wordt genomen.

De ARCH Motorcycle ervaring omvat een op maat gemaakte, handgemaakte benadering van hun motorfietslijn. Alle eigenaren krijgen een rechtstreeks gesprek om ervoor te zorgen dat het ontwerp en de ergonomie van hun motorfiets daarop worden afgestemd. Bestellingen voor de nieuwe ARCH 1 zijn nu beschikbaar voor de prijs van $ 128.000 (€ 131.000) per stuk. Voor vragen kun je terecht op de contactpagina van ARCH Motorcycle.

Meer informatie over de nieuwe ARCH Motorcycle 1s is beschikbaar op de ARCH Motorcycle website.

ARCH Motorcycle 1s
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen