13 C
Nederland
vrijdag 12 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Bekijk hier de foto’s van de Motor.NL Zomertocht 2022

Op 2 juli j.l. reden honderden ‘Vrienden van Moto.NL’ de 270 km lange Zomertocht. Het thema van de tocht was Schansspringen. In het noorden van Nederland liggen nog verschillende schansen. Dat zijn verdedigingswerken van aarde uit de begintijd van de Tachtigjarige Oorlog. In de 16e Eeuw trokken Oranjegezinde troepen naar het noorden om de Spanjaarden dwars te zitten – Slag bij Heiligerlee – en Groningen te vrijwaren van een bezetting. De tocht rijgt een zestal schansen aan elkaar en voert je door de mooiste provincies van Nederland: Groningen en Overijssel.

Fotografie: Made By Jane Photography 

Download je foto van de Motor.NL Ridderrit!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen