Bikers’ Classics 2012 aanstaande

Dat wordt misschien nog even moeilijk kiezen. Ga ik naar de TT in Assen of naar de tiende editie van de Bikers’ Classics in Francorchamps? Combineren kan ook, want de Bikers’ Classics zijn op vrijdag 29 en zaterdag 30 juni en zondag 1 juli.

Opnieuw komt een hele schare topcoureurs van vroeger naar de Ardennen. Lag voorheen het accent altijd op de GP-rijders, deze keer is de blik ook gericht op de Superbike-coureurs. Tot de rijders behoren Jacques Cornu (750cc-Kawasaki-driecilinder en een Honda RS250), Terry Rymer (Yamaha OW01) en Freddie Spencer (Honda CB750 en RC30).

Op zaterdagavond wordt weer de 4 Hours of Spa Classic verreden voor motoren van voor 1 januari 1982. Zeventig teams zullen hieraan deelnemen. Voor meer informatie kun je terecht op http://dut.bikersclassics.be.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.