13 C
Nederland
dinsdag 16 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Bikers’ Classics 2012 aanstaande

Dat wordt misschien nog even moeilijk kiezen. Ga ik naar de TT in Assen of naar de tiende editie van de Bikers’ Classics in Francorchamps? Combineren kan ook, want de Bikers’ Classics zijn op vrijdag 29 en zaterdag 30 juni en zondag 1 juli.

Opnieuw komt een hele schare topcoureurs van vroeger naar de Ardennen. Lag voorheen het accent altijd op de GP-rijders, deze keer is de blik ook gericht op de Superbike-coureurs. Tot de rijders behoren Jacques Cornu (750cc-Kawasaki-driecilinder en een Honda RS250), Terry Rymer (Yamaha OW01) en Freddie Spencer (Honda CB750 en RC30).

Op zaterdagavond wordt weer de 4 Hours of Spa Classic verreden voor motoren van voor 1 januari 1982. Zeventig teams zullen hieraan deelnemen. Voor meer informatie kun je terecht op http://dut.bikersclassics.be.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen