vrijdag 1 december 2023

BMW G 310 RR: kleine sportmotor op basis van TVS Apache RR 310

De nieuwe BMW G 310 RR moet gebouwd worden op basis van de TVS Apache RR 310. Dit is wat we weten.

Op websites van onze Indiase collega’s circuleert nieuws over een nieuwe kleine sportmotor. In het bijzonder RushLane, spreekt over een samenwerking tussen BMW en TVS Motor Company. De kleine “Duitse” sportmotor zou dus de BMW G 310 RR worden, een motorfiets die gebaseerd zou zijn op de TVS Apache RR 310. Koplampen en achterlichten zullen dus hetzelfde zijn, maar in ieder geval zou het een slimme operatie zijn (of worden) om op de productiekosten te besparen. De BMW heeft echter een superieure uitrusting, zoals een 5-inch kleurenscherm met Bluetooth-aansluiting, dubbelkanaals ABS, slipperkoppeling, ride by wire en nog veel meer.

Grootse motorplannen voor BMW’s 100ste verjaardag

33,5 pk en een topsnelheid van 160 km/u

Uiteraard zou BMW zorgen voor de familiaire uitstraling, met zijn kenmerkende kleur, een combinatie van wit en blauw. Er zouden vier rijmodi moeten zijn: Sport, Track, Urban en Rain. Er wordt gesproken over een topsnelheid van 160 km/u, terwijl de acceleratie van 0 tot 100 km/u iets meer dan 7 seconden zou moeten bedragen. Binnenkort hopen we meer te weten.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image