maandag 15 juli 2024

BMW G 310 RR: kleine sportmotor op basis van TVS Apache RR 310

De nieuwe BMW G 310 RR moet gebouwd worden op basis van de TVS Apache RR 310. Dit is wat we weten.

Op websites van onze Indiase collega’s circuleert nieuws over een nieuwe kleine sportmotor. In het bijzonder RushLane, spreekt over een samenwerking tussen BMW en TVS Motor Company. De kleine “Duitse” sportmotor zou dus de BMW G 310 RR worden, een motorfiets die gebaseerd zou zijn op de TVS Apache RR 310. Koplampen en achterlichten zullen dus hetzelfde zijn, maar in ieder geval zou het een slimme operatie zijn (of worden) om op de productiekosten te besparen. De BMW heeft echter een superieure uitrusting, zoals een 5-inch kleurenscherm met Bluetooth-aansluiting, dubbelkanaals ABS, slipperkoppeling, ride by wire en nog veel meer.

Grootse motorplannen voor BMW’s 100ste verjaardag

33,5 pk en een topsnelheid van 160 km/u

Uiteraard zou BMW zorgen voor de familiaire uitstraling, met zijn kenmerkende kleur, een combinatie van wit en blauw. Er zouden vier rijmodi moeten zijn: Sport, Track, Urban en Rain. Er wordt gesproken over een topsnelheid van 160 km/u, terwijl de acceleratie van 0 tot 100 km/u iets meer dan 7 seconden zou moeten bedragen. Binnenkort hopen we meer te weten.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen