maandag 11 december 2023

BMW laat rechten op de naam Roctane beschermen

Nadat BMW onlangs de rechten op de aanduiding R12 heeft verworven, komt nu de bescherming van de naam Roctane.

Er is niet veel bekend over de Roctane, alleen dat de naam zal worden gebruikt voor een motorfiets. In tegenstelling tot de R12, die duidelijk een afgeleide van de R18 zal zijn, is het nog niet mogelijk te zeggen in welk segment de Roctane wordt gesitueerd.

BMW viert 50 jaar M met speciale M1000RR

Het is heel goed mogelijk dat de Roctane identiek zal zijn aan de toekomstige R12. Maar het is ook de moeite waard om te onthouden dat BMW in 2019 al het R18/2-concept onthulde. Dat was een lage en gedeeltelijk vermomde versie van de R18. Intussen is de R18 op de markt en geniet hij grote populariteit, maar van de R18/2 hebben we tot op heden nog niets vernomen.

Het is heel goed mogelijk dat de R18/2 zal worden uitgebracht onder de naam Roctane. Op dit moment is dit nog een kwestie van speculatie.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen