BMW R 18 Motorsport, studie van Oberdan Bezzi

Lowride, een Italiaans lifestyle-magazine rond customs, cruisers en choppers vroeg onze begenadigde vriend Oberdan Bezzi om zijn licht eens te laten schijnen op de BMW R 18.

Bezzi stelde zich meteen de vraag hoe de big boxer eruit zou zien wanneer BMW besluit er een onstuitbaar BMW Motorsport-monster van te maken. Het resultaat van Bezzi’s denkwerk en vakmanschap is als een tantaluskwelling.

Moto Guzzi Stornello volgens Oberdan Bezzi

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?