MV Agusta Brutale: de teaser van de Tamburini-restyling

Twintig jaar na zijn verschijning op de markt, krijgt de Brutale van de grote Massimo Tamburini een restyling door zijn zoon Andrea. De officiële presentatie zal tegen het einde van het jaar plaatsvinden.

De teaser verscheen op de sociale netwerken van Massimo Tamburini. De video moet de aandacht vestigen op de restyling van de Brutale, twintig jaar na zijn verschijning. ‘Tegen het einde van het jaar,’ zegt Andrea, ‘zullen we officieel de restyling van de Brutale 1090, 990 en 920 presenteren. Wij blijven trouw aan de esthetiek van de eerste versie van de Brutale MV, die door mijn vader werd gemaakt. Voorlopig moeten we het dus doen met de video, maar de combinatie Tamburini en Brutale is voldoende om de verbeelding te prikkelen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?