Chauffeur gezocht!

De motoren komen niet vanzelf in de motorbladen. ’t Is vaak een boel gedoe voordat we kunnen beginnen met testen. Voor de logistiek rondom de motortesten zoeken we oproepchauffeurs die met onze Mercedes Sprinter door het hele land motoren kunnen halen en brengen. We gunnen deze klussen aan mensen die behoorlijk flexibel in hun tijd zijn, die in de buurt van Hoofddorp wonen, die verantwoordelijkheidsgevoel hebben en die vooral ook gek van motoren zijn. Zou je hier wel zin in hebben, of heb je vragen, stuur een mail aan damiaan.hage@sanomamedia.nl.
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.