donderdag 8 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Chauffeur gezocht!

De motoren komen niet vanzelf in de motorbladen. ’t Is vaak een boel gedoe voordat we kunnen beginnen met testen. Voor de logistiek rondom de motortesten zoeken we oproepchauffeurs die met onze Mercedes Sprinter door het hele land motoren kunnen halen en brengen. We gunnen deze klussen aan mensen die behoorlijk flexibel in hun tijd zijn, die in de buurt van Hoofddorp wonen, die verantwoordelijkheidsgevoel hebben en die vooral ook gek van motoren zijn. Zou je hier wel zin in hebben, of heb je vragen, stuur een mail aan damiaan.hage@sanomamedia.nl.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen