Corona: Verzekerd tijdens vakantie

Partner content

Na 15 juni is reizen binnen Europa weer toegestaan. Pak jij deze zomer aan om die prachtige motortrip te maken? We zitten echter nog midden in de coronacrisis en voorbereiding is cruciaal. Hoe zit het bijvoorbeeld met jouw verzekering?

Na een lange tijd onzekerheid is het natuurlijk heerlijk om even het hoofd te legen tijdens een motortrip. Maar in welke landen ben je verzekerd en waar moet je extra rekening mee houden als je naar het buitenland reist? En krijg je nog pechhulp? Je wilt natuurlijk wel gebruik maken van je volledige dekking!

KNMV Verzekeringen heeft hier jouw vragen gebundeld én beantwoord.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?