13 C
Nederland
dinsdag 16 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

De 500 km van Assen

CRT organiseert op zaterdag 15 september weer de 500 km van Assen. Dat betekent dat je met je motorraceteam maar liefst 110 ronden rijdt over het TT Circuit. Bovendien wordt er een Le Mans-start gedaan, waarbij je dus moet rennen naar je motor.

Er dienen zich minimaal 32 teams in te schrijven om de Endurance door te laten gaan. De deadline voor de inschrijving is woensdag 25 juli om 12.00 uur en acceptatie van deelname is op volgorde van binnenkomst van de inschrijvingen.

De 500 km van Assen is een Type 3 dag. Dat betekent dat het maximale dynamische geluidslimiet 101 dBa mag zijn, dat is gelijk aan de norm van de Cupraces. Er worden vier kwalificatietrainingen van 20 minuten gegeven.

Je team bestaat  minimaal uit twee en maximaal uit vier rijders. Elke deelnemer beschikt over een geldige KNMV Nationale of Internationale wegracelicentie.
De kosten voor de inschrijving per team bedragen 795 euro. Je kunt een pitbox huren voor 100 euro.

Meer informatie vind je op www.crtholland.nl. Inschrijvingen gaan per mail aan Tessa via info@knmvcup.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen