De BMW HP4 Race

BMW noemt het de meest exclusieve motor in haar geschiedenis, de BMW HP4 Race. Deze versie van de eerder gepresenteerde HP4 heeft een carbon frame, subframe en carbon wielen. Hmmm, waar zagen we dat deze week eerder? Komende lente wordt meer informatie gegeven. De Duitsers gaan de exclusieve motor in de tweede helft van volgend jaar met de hand in een beperkte oplage produceren. 

[justified_image_grid ids=24382,24383,24384,24385,24386,24387,24388,24389,24390]

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.