woensdag 7 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

De KTM Offroad Days zijn terug

KTM Nederland organiseert deze winter weer de KTM Offroad Days. In samenwerking met meerdere KTM-dealers zetten we verschillende enduro’s in tijdens off-road ritten en andere enduro evenementen door het hele land.

KTM presenteert 2023 KTM 890 Adventure R

Al decennialang domineert KTM de Enduro-competitie en die trend zetten we uiteraard graag voort, met de nieuwste versies van de KTM EXC- en EXC-F-modellen. De 2023-serie staat met een vernieuwd ontwerp al bij dealer, voorzien van een chroomstalen frame met oranje coating én de beproefde WP XPLOR-vering. Om jou de kans te geven om onze nieuwste enduro-modellen te testen, organiseert KTM Nederland deze winter weer de KTM Offroad Days. In samenwerking met meerdere KTM-dealers zetten we verschillende enduro’s in tijdens off-road ritten door het hele land.De KTM Enduro-serie van 2023 biedt voor ieder wat wils, waardoor we het meest uitgebreide aanbod op de enduromarkt bieden. Dat begint al met de KTM 150 EXC tweetakt en eindigt bij onze echte krachtpatser, de KTM 500 EXC-F viertakt.Deze modellen worden uiteraard vergezeld door de altijd populaire KTM EXC SIX DAYS-serie. Deze enduro’s vormen een speciaal eerbetoon aan de FIM International Six Days Enduro van 2022 in Frankrijk. De enduro’s uit de EXC SIX DAYS-serie onderscheiden zich door de uitgebreide lijst aan onderdelen die rechtstreeks uit de racerij komen.Elke enduro van KTM is standaard voorzien van volledig instelbare WP XPLOR-vering en het Progressive Damping System (PDS) aan de achterzijde. PDS is een vaste factor bij alle KTM EXC- en EXC-F-modellen en zorgt voor minder onderhoud, dankzij minder bewegende onderdelen. Daarnaast zorgt dit systeem voor meer bodemvrijheid en is er dus minder kans om achter boomstammen of rotsen te blijven haken.  Ben jij benieuwd hoe onze nieuwe enduro’s rijden? Kom dan naar de KTM Offroad Days 2022!

23 oktoberOTR Veghel JTX Motoren
30 oktoberOTR HandelJTX Motoren
6 novemberOTR MarkeloWPM Motoren
13 novemberOTR VarsseveldBrouwer Motors
3 decemberCross Country HeerdeAndre Motors
TBDTBDMulders Motorcycles

Op de dag zelf is inschrijving bij de KTM-stand mogelijk. Meld je vooraf eerst aan bij de organiserende club van de OTR tegen het reguliere trainingstarief, klik voor meer info hierover op de naam van het evenement hierboven. Daarna kom je richting de KTM-stand. We kunnen enkel een nieuwe KTM enduro ter beschikking stellen als je een geldig motorrijbewijs en geschikte offroad-kleding meeneemt.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen