13 C
Nederland
zaterdag 25 juni 2022

De perfecte reisgenoot

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Met de REV’IT! Sand Ladies hoef je je geen zorgen te maken over veiligheid, want het is voorzien van speciaal voor vrouwen ontwikkelde CE-protectoren en reflecterende delen en de jas is voorbereid voor een Seesoft rugprotector. Bovendien zijn de jas en broek enorm veelzijdig. Zowel de thermische voering als het waterdichte membraan zijn uitneembaar, zodat de ventilatieritsen nog beter hun werk kunnen doen als je in een warm klimaat rijdt.

De verstelbanden zorgen voor een precieze pasvorm en omdat ze ook in hoogte verstelbaar zijn, kun je jouw jas perfect op jouw lichaam laten aansluiten. Als avonturier ken je geen grenzen en laat jij je nergens door stoppen; wij zorgen ervoor dat je motorkleding aansluit bij deze instelling.

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen