De perfecte reisgenoot

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Met de REV’IT! Sand Ladies hoef je je geen zorgen te maken over veiligheid, want het is voorzien van speciaal voor vrouwen ontwikkelde CE-protectoren en reflecterende delen en de jas is voorbereid voor een Seesoft rugprotector. Bovendien zijn de jas en broek enorm veelzijdig. Zowel de thermische voering als het waterdichte membraan zijn uitneembaar, zodat de ventilatieritsen nog beter hun werk kunnen doen als je in een warm klimaat rijdt.

De verstelbanden zorgen voor een precieze pasvorm en omdat ze ook in hoogte verstelbaar zijn, kun je jouw jas perfect op jouw lichaam laten aansluiten. Als avonturier ken je geen grenzen en laat jij je nergens door stoppen; wij zorgen ervoor dat je motorkleding aansluit bij deze instelling.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?