13 C
Nederland
vrijdag 12 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Dit kosten de Triumph’s

De prijzen van de nieuwe Triumph-motoren zijn bekendgemaakt. De Tiger Explorer, Triumphs hoopvolle concurrent voor de GS, moet in 2012 € 16.290,- kosten en dat is inclusief ABS dat in- en uitschakelbaar is. Niet goedkoop, gezien een standaard BMW R1200GS op € 15.850,- uit komt. Kleine kanttekening: de GS is zo kaal als het maar zijn kan. Vanaf maart is de nieuwe allroad van de Britten te proefrijden bij de dealers.

De über-Speed Triple, oftewel de R-versie, staat vanaf februari voor € 17.290,- euro in de showroom. Veel geld, maar je krijgt er wel wat voor terug. Je brute naked wordt voorzien van een speciale paint job, lichte PVM-velgen, Öhlins-racevering, radiaal opgehangen Brembo monoblocs en verschillende carbonfiber onderdelen. De laatste nieuweling bij Triumph, de gelimiteerde T100 Steve McQueen Edition, moet de Britse motorfabrikant € 11.290,- opleveren. Leverbaar vanaf juni 2012.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen