Dit kosten de Triumph’s

De prijzen van de nieuwe Triumph-motoren zijn bekendgemaakt. De Tiger Explorer, Triumphs hoopvolle concurrent voor de GS, moet in 2012 € 16.290,- kosten en dat is inclusief ABS dat in- en uitschakelbaar is. Niet goedkoop, gezien een standaard BMW R1200GS op € 15.850,- uit komt. Kleine kanttekening: de GS is zo kaal als het maar zijn kan. Vanaf maart is de nieuwe allroad van de Britten te proefrijden bij de dealers.

De über-Speed Triple, oftewel de R-versie, staat vanaf februari voor € 17.290,- euro in de showroom. Veel geld, maar je krijgt er wel wat voor terug. Je brute naked wordt voorzien van een speciale paint job, lichte PVM-velgen, Öhlins-racevering, radiaal opgehangen Brembo monoblocs en verschillende carbonfiber onderdelen. De laatste nieuweling bij Triumph, de gelimiteerde T100 Steve McQueen Edition, moet de Britse motorfabrikant € 11.290,- opleveren. Leverbaar vanaf juni 2012.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?