13 C
Nederland
dinsdag 9 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Dit weekend de Historische Motorrace Tubbergen

Van het weekend is het weer zo ver, want tijdens het aanstaande Pinksterweekend is het weer tijd voor de Historische Motorrace van Tubbergen. Het progamma zit weer bomvol historisch gemotoriseerd kijkplezier.

Pinksterzondag begint om 16.00 uur het verzamelen van de motoren op het Centrumplein, gevolgd door de motorkeuring. Maar uiteraard begint het echte spektakel pas op Pinkstermaandag, met om 10.30 uur de eerste trainingen. De demoraces vangen vervolgens aan om 12.30 uur.

Om 18.00 uur wordt tot besluit de prijsuitreiking gehouden bij Jos Engbers Motoren.

Voor het gehele programma kun je hier terecht. Voor kaartjes hoef je niet te kijken, want de entree is geheel gratis. Mocht je nog meer informatie nodig hebben, dan is dit waar je moet zijn.

Foto’s en video: Historische Motorstichting Tubbergen

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen