Dit weekend de Historische Motorrace Tubbergen

Van het weekend is het weer zo ver, want tijdens het aanstaande Pinksterweekend is het weer tijd voor de Historische Motorrace van Tubbergen. Het progamma zit weer bomvol historisch gemotoriseerd kijkplezier.

Pinksterzondag begint om 16.00 uur het verzamelen van de motoren op het Centrumplein, gevolgd door de motorkeuring. Maar uiteraard begint het echte spektakel pas op Pinkstermaandag, met om 10.30 uur de eerste trainingen. De demoraces vangen vervolgens aan om 12.30 uur.

Om 18.00 uur wordt tot besluit de prijsuitreiking gehouden bij Jos Engbers Motoren.

Voor het gehele programma kun je hier terecht. Voor kaartjes hoef je niet te kijken, want de entree is geheel gratis. Mocht je nog meer informatie nodig hebben, dan is dit waar je moet zijn.

Foto’s en video: Historische Motorstichting Tubbergen

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.