maandag 15 juli 2024

Doe mee met de Rijschool Behendigheid Challenge 2023!

Ben jij een enthousiaste prille motorrijder met minder dan 2 jaar rijervaring? Zoek je iets leuks om aan deel te nemen? Dan is dit jouw kans! Schrijf je in voor de Rijschool Behendigheid Challenge en maak kans om de beste en behendigste prille motorrijder van Nederland te worden!

Op 9 juli vindt deze spannende uitdaging plaats op het befaamde Circuit Park Zandvoort. De Rijschool Behendigheid Challenge is een geweldige gelegenheid om je rijvaardigheid te laten zien en jezelf te bewijzen. Daag jezelf uit, verleg je grenzen en zet de snelste tijd neer op ons uitdagende behendigheidsparcours!

BMW M 1000 XR: nieuwe foto’s en details van het prototype

Het evenement bestaat uit een volledige dag vol plezier, gezelligheid en natuurlijk veel motorrijden. De ochtend begint met een workshop behendigheid voor alle deelnemers, waar je de kans krijgt om je vaardigheden te verbeteren en nieuwe technieken te leren. Vervolgens gaan we in de middag van start met de Rijschool Behendigheid Challenge, waarbij je samen met andere startende motorrijders van verschillende rijscholen het parcours trotseert.

De Rijschool Behendigheid Challenge biedt niet alleen een geweldige ervaring, maar ook de mogelijkheid voor motorrijscholen om zich te onderscheiden van de massa. Neem contact op met jouw rijschool en vraag hen om twee geslaagde kandidaten van het afgelopen jaar af te vaardigen om namens hen deel te nemen aan deze uitdaging. Dit is een prachtige kans voor rijscholen om hun kwaliteit te tonen en met de resultaten te pronken.

Belangrijke regels en voorwaarden:

  • Elke rijschool kan maximaal 2 deelnemers afvaardigen.
  • Deelnemers moeten rijles hebben gehad bij de betreffende rijschool.
  • Deelnemers moeten in het bezit zijn van een motorrijbewijs dat maximaal 2 jaar geleden is behaald.
  • Deelname is mogelijk met je eigen motor of met een motor van de rijschool. Zorg ervoor dat je eigen motor straatlegaal is, inclusief kenteken en verzekering.

Wil jij de uitdaging aangaan en jezelf bewijzen als de behendigste motorrijder van het jaar? Ga dan naar motogymkhana.nl/MRC2023 voor meer informatie en om je in te schrijven!

Zet jezelf en je top-rijschool op de kaart tijdens de Rijschool Behendigheid Challenge 2023. Mis deze kans niet om je motorvaardigheden te tonen, plezier te hebben en nieuwe vrienden te maken in de motorrijdersgemeenschap.

*Let op: zorg ervoor dat je de specifieke informatie en details van het evenement controleert op de officiële website.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen