dinsdag 16 juli 2024

Dronken autorijder rijdt motorrijder van achteren aan en vlucht met motorfiets op de bumper

De bestuurder van een Jeep Renegade reed een motorrijder van achteren aan. Omdat hij alcohol had genuttigd, vluchtte hij weg. Maar de motorfiets was onder de motorkap op de bumper blijven steken. De man wist z’n vlucht zo’n 7 kilometer vol te houden voor ‘ie van de weg werd gehaald.

Hoe het met de rijder is afgelopen? Die werd door een ambulance met spoed naar een ziekenhuis in de buurt hebben gebracht, waar hij eerste hulp heeft gekregen voor zijn lichte verwondingen.

Duitsland: elektrische motorfietsen niet welkom in de Hochtaunus (Hessen)

Ondertussen nam de politie snel daarna een rapport op van het incident en nam de bestuurder in hechtenis. Hoewel de bestuurder alcoholgebruik ontkende, bleek uit zijn bloedtest het tegendeel, waardoor hij niet alleen werd beschuldigd van een vluchtmisdrijf, maar ook van rijden onder invloed.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen