Ducati Scrambler op beeld

We dachten inmiddels alles wel gezien te hebben van de Ducati Scrambler voor we ‘m in levende lijve zouden kunnen treffen. Maar nee, Ducati’s marketingmachine duwt er een Pieter Post-achtige video doorheen met hoofdrollen voor Franco en Eliva én natuurlijk de Scrambler. 

Het tweetal wordt vanuit 1969 met de DeLorean uit Back to the Future naar 2014 gevlogen, waar ze toevallig op de inmiddels fameuze gele container met daarin de Ducati Scrambler stuiten, met een tripje naar de World Ducati Week tot besluit. 

Dat Ducati het qua marketing een beetje anders wil doen begrijpen we best. Immers val je met stoere hoge resolutie foto’s van wheelie’s en kneedowns natuurlijk niet op. Alleen is dit wel een erg ingenieuze aanpak. Maar goed, technisch gezien zijn het de eerste officiële beelden van de Ducati Scrambler. Alsjeblieft! 

Franco and Elvira Story (Episode 3) from Scrambler Ducati on Vimeo.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?