zaterdag 1 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Ducati winteractie

In de winterperiode worden er een stuk minder of wellicht helemaal geen uren op de motor gereden. Mede daarom is dit het moment om je Ducati een onderhoudsbeurt te geven. Zeker ook omdat bij een grote onderhoudsbeurt je motor gratis gehaald en wordt gebracht.

Bij besteding van minimaal 500 euro aan onderhoud of 350 euro aan Ducati-accessoires en/of -kleding krijg je tot en met 15 februari 2012 een gratis Ducati USB-stick. Deze stick is exclusief gemaakt voor de winteractie en niet in de winkels verkrijgbaar.
 
Meer info: www.ducati.nl.
 
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen