Ducati winteractie

In de winterperiode worden er een stuk minder of wellicht helemaal geen uren op de motor gereden. Mede daarom is dit het moment om je Ducati een onderhoudsbeurt te geven. Zeker ook omdat bij een grote onderhoudsbeurt je motor gratis gehaald en wordt gebracht.

Bij besteding van minimaal 500 euro aan onderhoud of 350 euro aan Ducati-accessoires en/of -kleding krijg je tot en met 15 februari 2012 een gratis Ducati USB-stick. Deze stick is exclusief gemaakt voor de winteractie en niet in de winkels verkrijgbaar.
 
Meer info: www.ducati.nl.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.