Data TankTasTochten en Clubtochten 2022 bekend

Een post voor alle toerrijders die de TankTas- en Clubtochten van Motor.NL een warm hart toedragen. De data in 2022 waarop je deze tochten kunt rijden, zijn bekend. Zet ze in je agenda zodat je deze dagen vrijhoudt in je agenda. De tochten stellen we natuurlijk ook beschikbaar voor de leden van Motormaatje.

Data Clubtochten

Voor de clubtochten van Motor.NL zoeken we altijd een thema, zodat we niet zomaar een route rijden. Deze tochten zijn volledig verzorgd – koffie/gebak, lunch en diner – niet gratis en het aantal deelnemers is beperkt.

Primaverazaterdag 14 mei
Zomertoerzaterdag 2 juli
KouwePotenTochtzaterdag 29 oktober

Data TankTasTochten

TankTasTochten organiseren we al 25 jaar. De deelname aan deze tochten is gratis. Je hoeft je van tevoren ook niet in te schrijven. Ergens halverwege de route staan we klaar met een fotocamera. De foto’s kun je later downloaden op onze site.

ProvincieData
TTT1Zuid-Hollandzaterdag 21 mei
TTT2Groningen zondag 26 juni
TTT3Noord-Brabant zaterdag 23 juli
TTT4Drenthe zondag 28 aug
TTT5Overijssel zaterdag 15 okt

TankTasTocht #5: Fluisterrit tussen de rivieren

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?