Gamechair in Kawasaki Ninja H2-stijl

Op het Japanse Kawasaki Plaza kun je een Gamechair kopen voor motorrijders die verslaafd zijn aan de Kawasaki Ninja H2, het supercharged model uit Akashi.

De Kawasaki Ninja H2 – inclusief Z H2 en H2 SX – is een eigenaardige motor: hij is niet de meest sportieve, breekt geen baanrecords, is zelfs niet de krachtigste aller motoren. En toch spreekt deze Kawasaki tot de verbeelding. De vormgeving, het fluiten van de compressor bij acceleratie, de brute kracht van de motor die het rijplezier nauwelijks in getallen laat vangen. Maar ook de trots als je technologisch hoogstaand product tot de jouwe mag rekenen. Zucht: een snuifje rokende achterband tijdens acceleratie is voor weinigen weggelegd. Maar…

In de gamingwereld is alles mogelijk. Daar bestaan geen grenzen, ook niet aan jouw beperkte rijvaardigheden. Al vlieg je met je Kawasaki Ninja H2 uit de bocht, even later sta je er weer. Voor liefhebbers van games en keiharde fans heeft Kawasaki een unieke supercharged speelzetel, een Gamechair in H2-stijl.

Achterop bij een Kawasaki Z H2 op Assen

De Gamechair wordt geproduceerd in samenwerking met Contieaks en is tot 30 oktober te reserveren bij het Japanse Kawasaki Plaza. De zetel wordt dan geleverd in februari 2021. De stoel onderscheidt zich door de kleuren die aan de Ninja H2 doen denken en garandeert volgens de fabrikanten een superieure lendensteun en comfort tijdens de speelsessies. De prijs bedraagt ongeveer € 470,-, plus belastingen en onkosten.

De Kawasaki Ninja H2 Gamechair is in het nekdeel voorzien van het prestigieuze ‘Rivermark’ KHI, dat normaal is voorbehouden aan de topproducten van Kawasaki Heavy Industries. De Gamechair kan een gewicht van 150 kg dragen en is in hoogte verstelbaar van 420 mm tot 495 mm. Een leuk kerstcadeau?

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.