zaterdag 20 april 2024

UPDATE: Hartinfarct Henk van de Lagemaat

UPDATE: Maandag 31 juli is Henk samen met zijn vrouw Angelica onder medische begeleiding teruggevlogen van Lissabon naar Nederland. Dinsdag 1 augustus is Henk naar de huisarts geweest voor een controle van zijn hart en alles bleek heel goed te gaan. Helaas is het in de middag mis gegaan en kreeg Henk wederom hartproblemen. Hij ligt momenteel op de hartbewaking in het ziekenhuis waar ze allerlei onderzoeken gaan doen om uit te zoeken wat er precies niet goed gaat met zijn hart.

 

Origineel gepubliceerd op woensdag 26 juli 2017 om 13:07u
Henk van de Lagemaat is in Portugal getroffen door een hartinfarct. Henk ligt momenteel in het ziekenhuis in Lissabon waar er, volgens zijn vrouw Angelica, goed voor hem gezorgd wordt.

Hij schijnt gelukkig aanspreekbaar te zijn, maar hij kan uiteraard niet op alle berichtjes reageren. Henk was in Portugal vanwege de Moto3-wedstrijd van zijn neef Ryan toen het op de maandag na afloop van het raceweekeinde misging.

De redactie sprak Henk niet al te lang geleden nog voor een interview, welke in de huidige editie van MOTO73 beschreven staat. Voor de rubriek ‘Flashback’ spraken we Henk over zijn EK-winst op het TT Circuit Assen.

“Het was al lang geleden dat het Nederlandse volkslied tijdens het TT-weekend te horen was. Ik denk dat de overwinning van Spaan de laatste was, voor mijn overwinning. Ik heb ook wel een traantje weggepinkt, want alle spanning valt dan volledig van je af. Ik heb dat gevoel ook niet veel vaker meegemaakt in mijn carrière.”

Wij wensen Henk een goed herstel en beterschap toe en hopen dat hij heel snel weer de oude mag zijn.

Foto: Ad van de Graaf

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen