UPDATE: Hartinfarct Henk van de Lagemaat

UPDATE: Maandag 31 juli is Henk samen met zijn vrouw Angelica onder medische begeleiding teruggevlogen van Lissabon naar Nederland. Dinsdag 1 augustus is Henk naar de huisarts geweest voor een controle van zijn hart en alles bleek heel goed te gaan. Helaas is het in de middag mis gegaan en kreeg Henk wederom hartproblemen. Hij ligt momenteel op de hartbewaking in het ziekenhuis waar ze allerlei onderzoeken gaan doen om uit te zoeken wat er precies niet goed gaat met zijn hart.

 

Origineel gepubliceerd op woensdag 26 juli 2017 om 13:07u
Henk van de Lagemaat is in Portugal getroffen door een hartinfarct. Henk ligt momenteel in het ziekenhuis in Lissabon waar er, volgens zijn vrouw Angelica, goed voor hem gezorgd wordt.

Hij schijnt gelukkig aanspreekbaar te zijn, maar hij kan uiteraard niet op alle berichtjes reageren. Henk was in Portugal vanwege de Moto3-wedstrijd van zijn neef Ryan toen het op de maandag na afloop van het raceweekeinde misging.

De redactie sprak Henk niet al te lang geleden nog voor een interview, welke in de huidige editie van MOTO73 beschreven staat. Voor de rubriek ‘Flashback’ spraken we Henk over zijn EK-winst op het TT Circuit Assen.

“Het was al lang geleden dat het Nederlandse volkslied tijdens het TT-weekend te horen was. Ik denk dat de overwinning van Spaan de laatste was, voor mijn overwinning. Ik heb ook wel een traantje weggepinkt, want alle spanning valt dan volledig van je af. Ik heb dat gevoel ook niet veel vaker meegemaakt in mijn carrière.”

Wij wensen Henk een goed herstel en beterschap toe en hopen dat hij heel snel weer de oude mag zijn.

Foto: Ad van de Graaf

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.






Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.