UPDATE: Heb jij een motor gekocht tussen de 1.000 en 3.000 euro?

UPDATE: we hebben een kandidaat gevonden!

Heb jij een motor gekocht tussen de 1.000 en 3.000 euro? Voor de populaire videoserie Wat Rij Jij? zoeken wij een motorrijder die op vrijdag 17 september om 10:00 uur een uurtje de tijd voor ons heeft om over zijn motor te vertellen. Heb jij tijd? Geef je dan op via onderstaand formulier. We komen graag bij je langs!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Misschien vind je dit ook interessant?