dinsdag 25 juni 2024

2024 Honda NT1100 krijgt twee nieuwe kleuren

Honda geeft zijn NT1100-toermotor voor volgend jaar twee opvallende nieuwe kleurupdates. Om zijn aantrekkingskracht nog verder te vergroten, krijgt de motor Matt Blue Jeans Metallic en Candy Chromosphere Red extra in zijn kleurenpalet. Daarnaast blijft de altijd populaire Matt Iridium Gray Metallic kleur beschikbaar. Wat deze kleuren extra karakter moet geven, is de nieuwe Matt Ballistic Black Metallic-gekleurde achterdrager.

Dit is de nieuwe 2024 Kawasaki Eliminator 500

Sinds zijn introductie in het Europese assortiment in 2022 zijn er al meer dan 12.000 NT1100’s verkocht, waarbij ruim 66 procent van de klanten heeft gekozen voor Honda’s Dual Clutch Transmission.

Om ervoor te zorgen dat de NT1100-rijder zijn motorfiets volledig naar eigen wens kan aanpassen, blijven er drie speciale accessoires beschikbaar die zowel het comfort op lange ritten als de praktische bruikbaarheid verhogen. Deze accessoires zijn afzonderlijk aan te schaffen of als onderdeel van de speciale pakketten: Urban, Touring en Voyage. Ze omvatten onder andere een topkoffer van 50 liter, heldere mistlampen en een extra comfortabel zadel. De NT1100 van modeljaar 2024 zal tegen het einde van dit jaar bij Europese dealers beschikbaar zijn.

Jesse Busser
Jesse Busser
Jesse Busser werd op 27 januari 1998 geboren en had tijdens zijn vroege jeugd niet al te veel met tweewielers. Daar kwam spectaculair verandering in toen hij op zijn zestiende begon met scooterrijden. Toentertijd was de motor die hij later wilde rijden een Moto Guzzi Griso 750, maar nu is hij niet meer weg te slaan van zijn Suzuki DL-1000 V-Strom.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen