maandag 15 juli 2024

Nieuwe Hyosung Bobber-modellen GV125S-EVO en GV300S-EVO onthuld

Zuid-Korea’s motorfabrikant Hyosung heeft zijn nieuwste Bobber-modellen onthuld: de Bobber GV125S-EVO en de Bobber GV300S-EVO. In Nederland importeert SIMA deze motoren en MotoMondo is distributeur voor de Benelux.

Test Hyosung Bobber GV300S

De verbeterde GV125S-EVO en GV300S-EVO Bobber bieden verschillende vernieuwde functies, die de rijervaring voor motorrijders aanzienlijk moeten verbeteren. Zo omvat de lijst onder andere: Een omgekeerde voorvork. Deze vork is niet alleen voor de esthetiek, maar verbeterd ook de prestaties van de motor op verschillende terreinsoorten. Vernieuwde LED-koplampen, richtingaanwijzers en achterlichten zorgen verder voor optimaal zicht en verhoogde veiligheid. Daarnaast stelt het merk dat ze ook een moderne draai geven aan het klassieke bobber-ontwerp. Het ABS-remsysteem voor de 125cc-versie is verder verbeterd, waardoor motorrijders meer controle behouden in diverse omstandigheden.

Het zadel is ook opnieuw ontworpen. Hyosung zegt hiermee maximaal comfort te bieden, zonder afbreuk te doen aan de algehele esthetiek van de motor. Verfijnde details, zoals nieuwe stickers, opnieuw ontworpen zijpanelen, een aluminium luchtfilterafdekking en een aluminium voorspatbordsteun, benadrukken het unieke karakter van de Bobber.

Prijzen Hyosung Bobber-modellen

Prijs Nederland
GV125S-EVO€ 5.899,- rijklaar Incl. onvermijdbare kosten
GV300S-EVO€ 6.899,- rijklaar Incl. onvermijdbare kosten
Prijs België
GV125S-EVO€ 4.899,- Excl. 200,- afleverkosten
GV300S-EVO€ 5.599,- Excl. 200,- afleverkosten
Jesse Busser
Jesse Busser
Jesse Busser werd op 27 januari 1998 geboren en had tijdens zijn vroege jeugd niet al te veel met tweewielers. Daar kwam spectaculair verandering in toen hij op zijn zestiende begon met scooterrijden. Toentertijd was de motor die hij later wilde rijden een Moto Guzzi Griso 750, maar nu is hij niet meer weg te slaan van zijn Suzuki DL-1000 V-Strom.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen