Husqvarna Norden 901: Nog een – gave – plaagvideo te gaan

Husqvarna is druk bezig met het boosten van de Norden 901. Aan de plaagvideo’s van de Zweedse adventure zijn heel wat euro’s verspijkerd. Inmiddels zijn we aangeland bij plaagvideo 5 (mooie video overigens). Daarin is een hoofdrol weggelegd voor Lyndon Poskitt.

Lyndon Poskitt? Als je op zijn naam browst, leer je dat de man een duizendpoot is. Allereerst is-ie ruimtevaartingenieur, maar ook avonturier, wereldreiziger, sportman, inspirerende spreker én Norden-ambassadeur. En als je hem in de tweeënhalf minuten durende clip moet geloven, is de Husqvarna Norden ‘de perfecte fiets’. Dat legt bij ook uit.

Na Mike Horn is Lyndon Poskitt de tweede adventure-rijder die zich aan de Zweedse tweecilinder verbindt. Cyril Despres tellen we niet mee, want dat is een beroepsrijder. De laatste video wordt binnenkort gepubliceerd en dan is de onthulling van de Husqvarna Norden 901 nabij.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?