13 C
Nederland
donderdag 11 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Husqvarna Norden 901: Nog een – gave – plaagvideo te gaan

Husqvarna is druk bezig met het boosten van de Norden 901. Aan de plaagvideo’s van de Zweedse adventure zijn heel wat euro’s verspijkerd. Inmiddels zijn we aangeland bij plaagvideo 5 (mooie video overigens). Daarin is een hoofdrol weggelegd voor Lyndon Poskitt.

Lyndon Poskitt? Als je op zijn naam browst, leer je dat de man een duizendpoot is. Allereerst is-ie ruimtevaartingenieur, maar ook avonturier, wereldreiziger, sportman, inspirerende spreker én Norden-ambassadeur. En als je hem in de tweeënhalf minuten durende clip moet geloven, is de Husqvarna Norden ‘de perfecte fiets’. Dat legt bij ook uit.

Na Mike Horn is Lyndon Poskitt de tweede adventure-rijder die zich aan de Zweedse tweecilinder verbindt. Cyril Despres tellen we niet mee, want dat is een beroepsrijder. De laatste video wordt binnenkort gepubliceerd en dan is de onthulling van de Husqvarna Norden 901 nabij.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen