Hyperpro landelijke vering afsteldagen

Hyperpro heeft een landelijk netwerk van Hyperpro service punten. Dit zijn service punten waar je als motorrijder terecht kunt voor montage van veringcomponenten voor je motorfiets, van alleen veren tot hightech schokbrekers. Naast het afstellen op de individuele wensen, geeft Hyperpro Service Center ook advies waar de motorfiets nog verbeterd kan worden. De specialisten van de service punten staan samen met de mensen van het hoofdkantoor klaar op de volgende dagen om vrijblijvend en gratis de vering van je motorfiets af te stellen:

11 mei- MCR Roosendaal, Gastelseweg 145, Roosendaal
11 mei- Hyperpro Service Center Apeldoorn (Premium Motors), Steenbokstraat 27, Apeldoorn
18 mei- Hyperpro Service Center (Het Motorhuis) Langezwaag, Hegedijk 18c, Langezwaag
25 mei- Hyperpro Service Center Nijmegen, Lieskes Weng 3b, Leuth
8 juni- Hyperpro Service Center Apeldoorn (Premium Motors), Steenbokstraat 27, Apeldoorn
22 juni- Hyperpro Service Center Alphen, Eikenlaan 261G, Alphen aan de Rijn
29 juni- 2tires, Zandzuigerstraat 93, Almere (buiten)
27 juli- Hyperpro Service Center Werkendam, Hulsenboschstraat 26, Werkendam

Registreer je tijdens  een van de afsteldagen en maak kans op een circuitdag bij Motorsportschool Holland of een rijvaardigheidstraining op Lelystad bij 2 the experience

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.