Kaarten Dakar Pre-proloog 2012 al te koop

De RTLGP Dakar Pre-proloog 2011 is amper afgelopen of de kaarten voor de volgende editie zijn alweer te koop. Op zondag 11 november 2012 is het zover. Die dag zal het Eurocircuit in Valkenswaard geheel in het teken staan van de Pre-proloog. Wil jij er bij zijn? Bestel dan snel kaarten via www.rtlgp.nl.
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.