Kawasaki bouwt spanning op

Het eerste geheimzinnige nieuws is bij op de redactie van motor.nl aangekomen. Kawasaki gaat met een volgens hen revolutionaire model komen, dat momenteel de naam Ninja H2 van de Japanners meekrijgt. De motordivisie heeft tijdens de ontwikkeling van dit model samengewerkt met de andere afdelingen van Kawasaki Heavy Industries. Wij denken aan het feit dat we weer een motor met turbo (of supercharger) gaan krijgen, aangezien het Japanse merk al eerder een viercilinder toonde met deze techniek op de Tokio Motor Show. 

Kawasaki heeft een historie met turbo’s, aangezien zij eind jaren zeventig als eerste motorfabrikant hiermee aan kwamen zetten op een productiemodel, de Z1R TC.

De komende tijd zal de Japanse fabrikant vast met nog meer teasers (www.ninja-h2.com) gaan komen, maar voor de onthulling van de ‘Ninja H2’ moeten we wachten tot het einde van deze maand. Het model wordt namelijk voor het eerst getoond op de Intermot, die 30 september begint.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?