maandag 29 april 2024

Kawasaki viert 40 jaar Ninja met special edition modellen

De Ninja-serie is erg geliefd onder motorliefhebbers vanwege de lef, technologie en passie voor sportmotoren. Ter ere van het jubileum heeft Kawasaki drie speciale modellen onthuld:

  • Ninja ZX-10R
  • de nieuwe 636cc Ninja ZX-6R
  • Ninja ZX-4RR.

Deze motoren zullen te zien zijn op de EICMA-show. De modellen hebben een opvallende groen/blauw/witte kleurstelling die geïnspireerd is op de Kawasaki World Endurance racers uit de jaren 90. Elke motor heeft een 40th Anniversary-logo en de kleurstelling is aangepast aan het moderne design van de motoren. De modellen zullen medio december beschikbaar zijn bij Kawasaki dealers. Voor meer informatie kun je terecht op www.kawasaki.nl.

Test 2024 Kawasaki Ninja 7 Hybrid: een blik op de toekomst of een imago-kwestie?

Jan Kruithof
Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen