Kawasaki Z650RS dus toch in de maak voor 2022?

De Kawasaki Z650RS, een retro middenklasse, zou volgens de geruchten in 2022 op de markt komen. Is het de moderne retro waar we allemaal op hebben gewacht?

Als je naar de geruchtenmolen luistert, lijkt het er steeds meer op dat Kawasaki in 2022 een 650cc-twin retro wil uitbrengen die past in de middenklasse Z-modellijn. Dat lijkt een schot voor open doel, de Kawasaki 650-twin heeft zijn succes al bewezen in de Z650, Ninja 650, Versys 650 en Vulcan S. En in Europa bestaat al een groeiende fanbase van de Z900RS, inclusief WorldSBK-kampioen Jonathan Rea.

Dus waarom niet de twee samenvoegen en motorrijders geven wat ze willen – een middengewicht 650cc retro waarvan ook A2-rijders kunnen genieten? We houden het nieuws voor je in de gaten.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.