zaterdag 1 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Keanu Reeves test de Ducati Panigale V2

Ducati heeft zojuist een speciale gast een ritje laten maken op de Panigale V2. Dankzij de steun van Ducati North America heeft Keanu Reeves, oprichter van ARCH Motorcycles, het blijkbaar erg naar zijn zin gehad in de bochten.

De bron is D1SoftBallNews, waarop we lezen dat Keanu Reeves’ track day een paar dagen geleden was en plaatsvond op Chuckwalla Valley Raceway’s Desert Centre, Californië.

‘Ik dank Ducati echt voor de gelegenheid. De V2 is spectaculair en het was echt een goede ervaring. Ik had veel plezier!’ zegt Reeves.

Vermakelijk weekeinde voor Keanu Reeves en Michael Dunlop

De bekroonde Canadese acteur, misschien het meest bekend voor zijn rol in de originele Matrix-trilogie, heeft een zwak voor motoren. Hij rijdt er al op sinds hij 22 was.

Binnenkort keert Reeves terug op het scherm voor The Matrix Resurrections, een wederopstanding van de saga die van ‘hem een legende in de bioscoop maakte’.

Naast het bestijgen van een Ducati Scrambler voor de aankomende film, werd Reeves ook geïnterviewd door GQ Magazine over zijn liefde voor motoren. In LA wordt hij vaak gezien op zijn eigen creatie, de ARCH KRGT-1.

Chuckwalla Valley Raceway’s Desert Centre.
Matrix.
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen