donderdag 22 februari 2024

Kom deze zondag naar Mega MotorTreffen, het leukste motorevenement van Nederland!

Kom zondag 10 april allemaal naar het Mega MotorTreffen 2022. Daar staat het vol motoren waarop je gratis kunt testrijden. Gratis! Waar je moet zijn? Autotron Den Bosch. Heel veel merken zijn aanwezig. Zin in? Dan moet je snel zijn, want het is de laatste week waarin je online een kaartje kunt kopen.

Naast gratis testrijden is er natuurlijk meer te doen op het Mega MotorTreffen:

  • Showprogramma in de RST SHOWARENA: van gave stuntshows tot een uniek kijkje in de training voor de BMW GS Trophy van TeamNL. En spectaculaire Moto Gymkhana-demonstraties!;
  • De mannen van Wall of Death hebben hun steile wand weer meegenomen, waarin ze halsbrekende toeren uitvoeren;
  • Op de MOTUL VIDEOWALL zenden we live motorsport uit;
  • Er zijn tal van standhouders;
  • Kinderen zijn welkom, want die doen mee aan de Kawasaki Kiddo Race op speciale loopfietsen.

Abonnees van MOTO73, Promotor en Motor.NL Digitaal, plus de leden van de Motor.NL Riders Club, Motormaatje en de polishouders van de Motor.NL Verzekering hebben onlangs een voucher voor een gratis kaartje ontvangen. Alle niet-leden kunnen voor €10 een kaartje kopen. We zien je op 10 april in het Autotron Den Bosch!

Kijk voor meer informatie op mega-motortreffen.nl of bestel je kaartje direct hier!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen