maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Kom langs en profiteer van de vele Oktoberfest extra’s bij de BMW Motorrad dealer

In oktober maken we het bij onze dealers extra gezellig. Kom langs voor heerlijke pretzels, bratwurst en extra veel voordeel op motorfietsen en kleding.

Heb jij je laatste rit van het seizoen gereden, of rijd je gewoon de hele winter door? Wat voor rijder je ook bent, je bent meer dan welkom om tijdens ons Oktoberfest gezellig aan te schuiven bij de picknicktafels van jouw BMW dealer. Deel jouw motor avonturen en maak kennis met andere motorliefhebbers. Maar kom vooral langs om bij te praten en te genieten van heerlijke pretzels, bratwurst en extra veel voordeel op motorfietsen en kleding.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen