woensdag 24 april 2024

Koop je ticket voor Mega MotorTreffen online en voorkom lange wachtrijen

Nog heel even en het is zo ver! Het Mega MotorTreffen in Rosmalen. Heb jij je motorpak al aan? Samen met talloze andere motorrijders ontmoeten we elkaar op zondag 7 mei. Voorkom lange wachtrijen en bestel je ticket nu alvast online! LET OP: wij accepteren aan de kassa alleen pinbetalingen, met contant geld betalen aan de kassa is niet mogelijk!


Niet alleen omzeil je de wachtrijen, maar je bespaart jezelf ook nog eens een paar euro’s. Bestel je ticket online voor €10,- in plaats van €13,- aan de deur en koop jezelf daarmee ook nog eens extra tijd op het feestterrein. Win-win dus! En neem de kids gerust mee. Toegang is gratis voor kinderen tot en met 15 jaar.

Die extra tijd kun je bijvoorbeeld gebruiken om langs alle verschillende motoren op de parking te slenteren. Of om praatjes te maken met andere motorrijders. Om te delen hoe fantastisch jouw eigen motor rijdt, of misschien win je info in over die motor die graag ooit nog eens zou rijden.

Mega MotorTreffen: een dag vol motoren, shows en plezier!

Uitgepraat? Dan is er genoeg te zien en te beleven, waar wat extra tijd ook zeker geen overbodige luxe is. We hebben een bomvol showprogramma voor je in petto en de vele verschillende importeurs verwelkomen je met open armen voor een proefrit. Dan vertalen minuten zich ineens in kilometers. En dat is misschien nog wel het mooiste voordeel van het omzeilen van lange wachtrijen.

Wil je toch een kaartje aan de deur kopen? Houd er dan rekening mee dat je alleen met een pinpas kunt betalen. Geen cash dus! Zien we je daar? Tot zondag!

Kijk voor meer informatie op megamotortreffen.nl of bestel hier direct je ticket!

Mega MotorTreffen, het gezelligste motorevenement van Nederland, is terug! Op zondag 7 mei 2023 ben je van 10:00 – 17:00 uur welkom in het Autotron waar een motorfeest met duizenden motorrijders losbarst. Van testrijden op nieuwe motoren van vrijwel alle premium motormerken tot een flink showprogramma. De combinatie met livemuziek, een dikke bikeshow en een motormarkt zorgt dat we het Autotron op 7 mei gaan omdopen tot Motortron! Eén brok beleving voor slechts € 10,-.

Datum: zondag 7 mei 2023
Tijd: 10:00 – 17:00 uur
Locatie: Autotron, Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen
Prijs: voorverkoop € 10,00 / deurverkoop € 13,00 –
LET OP! bij deurverkoop alleen pinbetaling mogelijk, wij accepteren geen contant geld!
Kinderen t/m 15 jaar hebben op vertoon van hun legitimatie gratis toegang.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen