dinsdag 16 juli 2024

Met de V-Strom naar het altaar tijdens recordpoging om de wereld reizen op één motor

Voor niet iedereen is het weggelegd, maar voor sommigen is de drang om het avontuur op te zoeken te sterk. Zo ook het koppel Lavi en Ollie, respectievelijk 31 en 34 jaar oud. Deze twee zijn namelijk meer dan een jaar geleden uit Groot-Brittannië vertrokken, om een nieuw wereldrecord te zetten: jongste paar, die op één motor om de hele wereld reizen.

Suzuki presenteert gloednieuwe Suzuki V-Strom 800

Het paar doet er nu al 403 dagen over en zijn vanuit Europa, via Noord-Afrika en Zuid-Amerika nu in de Verenigde staten beland. De motor die hun helpt dit avontuur te beleven is een gele Suzuki V-Strom 1050XT, genaamd ‘Bumblebee’. Via YouTube houdt het paar verder de hele reis bij en daar kregen kijkers een kleine week geleden iets anders te zien dan mooie natuurshots en vriendelijke locals: Lavi en Ollie zijn namelijk getrouwd in Las Vegas. Bumblebee had op dat moment de twee al 46.499 km gediend. Voor de ceremonie was Ollie’s familie naar Las Vegas gekomen en het paar zijn in de ‘Little Vegas Chapel’ door een Elvis imitator getrouwd.

Afbeelding: still YouTube-kanaal Lavi en Ollie

Jesse Busser
Jesse Busser
Jesse Busser werd op 27 januari 1998 geboren en had tijdens zijn vroege jeugd niet al te veel met tweewielers. Daar kwam spectaculair verandering in toen hij op zijn zestiende begon met scooterrijden. Toentertijd was de motor die hij later wilde rijden een Moto Guzzi Griso 750, maar nu is hij niet meer weg te slaan van zijn Suzuki DL-1000 V-Strom.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen