Maak die Michelin Road Trip 2012…

Ervoor zorgen dat motorrijders weer de smaak te pakken krijgen van het rijden en reizen met anderen. Dat, naast natuurlijk pure pr, is de reden waarom Michelin een wedstrijdspel heeft ontwikkeld: de Michelin Road Trip 2012. Het is een feit dat motorrijders in bepaalde Europese landen steeds minder de weg op gaan. Redenen als andere weersomstandigheden, hogere brandstofprijzen, budgettaire beperkingen, wijziging van werk of een verlies aan interesse liggen veelal hier aan ten grondslag.

De Michelin wedstrijd, waar overigens geen aankoopverplichting aan vast zit, werkt als volgt. De motorrijder kiest de gewenste road trip uit zes verschillende bestemmingen: de Verenigde Staten (Florida en Route 66), Noord-India, Zuid-Afrika, Toscane of Canada. Van 1 maart tot
30 april 2012 kunnen de motorrijders vervolgens hun eigen team samenstellen door maximaal vier vrienden uit te nodigen voor deelname aan deze road trip. Vervolgens moeten ze via hun sociale netwerken stemmen verzamelen.

Uit de 20 teams met de meeste stemmen wordt uiteindelijk de winnaar van de road trip getrokken. Kijk voor meer informatie op http://road-trip.michelin.nl.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.