Meppel Motor Run afgelast

Aanstaande zaterdag zou in Meppel de Meppel Motor Run plaatsvinden. Dit motorevenement, bestaande uit een toertocht met diverse activiteiten, een kleine motorbeurs, heerlijke barbecue en live muziek, wordt afgelast vanwege de tegenvallende voorverkoop en slechte weersvooruitzichten.

“Met het huidig aantal verkochte kaarten kunnen we niet onze doelstelling behalen om een kwalitatief hoogwaardig evenement te organiseren. We hebben dit zware besluit dan ook moeten nemen in goed overleg met onze partners”, aldus de organisatie.

Of het evenement verplaatst gaat worden of terug komt in een andere vorm is momenteel nog niet duidelijk. Reeds gekochte kaarten worden vergoed.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.