donderdag 18 april 2024

Meppel Motor Run afgelast

Aanstaande zaterdag zou in Meppel de Meppel Motor Run plaatsvinden. Dit motorevenement, bestaande uit een toertocht met diverse activiteiten, een kleine motorbeurs, heerlijke barbecue en live muziek, wordt afgelast vanwege de tegenvallende voorverkoop en slechte weersvooruitzichten.

“Met het huidig aantal verkochte kaarten kunnen we niet onze doelstelling behalen om een kwalitatief hoogwaardig evenement te organiseren. We hebben dit zware besluit dan ook moeten nemen in goed overleg met onze partners”, aldus de organisatie.

Of het evenement verplaatst gaat worden of terug komt in een andere vorm is momenteel nog niet duidelijk. Reeds gekochte kaarten worden vergoed.
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen