13 C
Nederland
dinsdag 16 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Meppel Motor Run afgelast

Aanstaande zaterdag zou in Meppel de Meppel Motor Run plaatsvinden. Dit motorevenement, bestaande uit een toertocht met diverse activiteiten, een kleine motorbeurs, heerlijke barbecue en live muziek, wordt afgelast vanwege de tegenvallende voorverkoop en slechte weersvooruitzichten.

“Met het huidig aantal verkochte kaarten kunnen we niet onze doelstelling behalen om een kwalitatief hoogwaardig evenement te organiseren. We hebben dit zware besluit dan ook moeten nemen in goed overleg met onze partners”, aldus de organisatie.

Of het evenement verplaatst gaat worden of terug komt in een andere vorm is momenteel nog niet duidelijk. Reeds gekochte kaarten worden vergoed.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen