Monster 1200S EICMA’s mooiste

De Ducati Monster 1200S heeft zoals verwacht de titel EICMA’s mooiste motor’ gewonnen. De nieuwste Monster versloeg in een spannende strijd de MV Agusta Turismo Veloce 800 en de Aprilia RSV4 Factory ABS. Vooral die laatste is opvallend, want echt veel nieuws had moederconcern Piaggio niet te melden.

En inderdaad, driemaal een Italiaanse motor, maar dat krijg je als je het Italiaanse tijdschrift Motociclismo de verkiezing laat organiseren in Italië tijdens een Italiaanse beurs met voornamelijk Italiaanse bezoekers. Denken wij…

In totaal lieten ruim 10.000 bezoekers hun stem achter. Helaas is helaas niet bekend gemaakt op welke plaats de eerste niet-Italiaan staat.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?