Motor Magazine veelal uitverkocht

Motor Magazine overweegt om Bennie en Gijs Jolink een vaste aanstelling aan te bieden, want enkele dagen na het verschijnen van MOTOR Magazine 25/26 (waarvan de Achterhoekers gasthoofdredacteur zijn), blijkt het nummer al in veel winkels uitverkocht. ‘n Goede zaak voor de makers, maar lezers die achter het uitverkochte schap vissen zullen minder blij zijn. Maar geen paniek, dankzij het internet heb je je exemplaar in een handomdraai in huis. Dit is de link waarop je het collectors-item in wording nog kunt bestellen!

 

 

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.