Motormuseum Timmelsjoch: een dag na de brand (video)

Onderstaande beelden zullen niet goed vallen. Ook voor stervelingen die geen fan zijn van motorfietsen. Onvervangbare klassiekers – motoren en auto’s – zijn op 18 januari verloren gegaan op de Timmelsjoch na een grote uitslaande brand in het Motormuseum Timmelsjoch.

Het zijn ontmoedigende beelden die zich een dag na de brand opdringen. Het Top Mountains Motorcycle Museum en meer dan 200 vintage motorfietsen die werden tentoongesteld, zijn verwoest.

Brandweermannen zijn erin geslaagd om de brand na uren van hectische activiteit te bedwingen. Wat er overblijft is pijnlijk, zoals duidelijk zichtbaar is in de video en de beelden die door Krone.at zijn verstrekt.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?