maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Motormuseum Timmelsjoch: een dag na de brand (video)

Onderstaande beelden zullen niet goed vallen. Ook voor stervelingen die geen fan zijn van motorfietsen. Onvervangbare klassiekers – motoren en auto’s – zijn op 18 januari verloren gegaan op de Timmelsjoch na een grote uitslaande brand in het Motormuseum Timmelsjoch.

Het zijn ontmoedigende beelden die zich een dag na de brand opdringen. Het Top Mountains Motorcycle Museum en meer dan 200 vintage motorfietsen die werden tentoongesteld, zijn verwoest.

Brandweermannen zijn erin geslaagd om de brand na uren van hectische activiteit te bedwingen. Wat er overblijft is pijnlijk, zoals duidelijk zichtbaar is in de video en de beelden die door Krone.at zijn verstrekt.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen